Karhunkaatajan kennel
Karhunkaatajan kennel


Kennel.fi

FI KVA-HIRV Arska               FI22208/19     s. 21.2.2019

Arska (FI22208/19) on Karhunkaatajan Brightin ja Rusmosan Ticon reipas pentu. Kieltämättä nuoren ja virtaa täynnä olevan uroskoiran saapuminen rauhalliseen narttulaumaamme aiheutti melkoisen järkytyksen ensi alkuun. Arska on itsevarma nuori uros, kiinnostunut kaikesta, haluaa osallistua kaikkeen ja pitää mm nartuista ja saunomisesta.

Metsällä kokeiltiin sitten, mitä poika osaa. Kontaktit sekä hirvien että karhujen kanssa osoittivat, että kaikki muutkin metsän eläimet kiinnostavat ja haukkuakin tulee ihan mukavasti. Pisintä hakulenkkiä sen enempää kuin pisintä haukkuakaan ei ole tullut testattua, vaan aina on isännälle tullut ennemmin ikävä, joten tutka käteen ja auto alle. Sen verran hirvihaukuissakin onnisti että Arskalle tuli paikka Juniorimestaruuskisoihin sekä isojen koirien Etelän valintoihin. Molemmista kokemuksen lisäksi tuloksena oli 5. tila. Parempaan ei noilla korvilla ollut edellytystä.

Näyttelypuolelta Arskalla on SA siltä ainoalta näyttelyretkeltä johon tänä koronan riivaamana vuonna oli mahdollista osallistua. PS. Tuolla näyttelypuolella tykkäsivät noista korvista ;-)

Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy