NuoliKISAINFO

NuoliUUTISET

NuoliTULOKSET

NuoliKOIRAT

NuoliKUVIA

NuoliYHTEISTYÖSSÄ

 

Nuoli2018 KISASIVUT

Nuoli2017 KISASIVUT

Nuoli2016 KISASIVUT

Nuoli2015 KISASIVUT

Nuoli2013 KISASIVUT

Nuoli2012 KISASIVUT

Nuoli2011 KISASIVUT

Nuoli2010 KISASIVUT

NuoliKENNELIN SIVUILLE

KILPAILUKUTSU

                                                 KARHUNKAATAJAN KENNELIN

                                                          MESTARUUSKILPAILU

                                                 PERJANTAI 19.09.2014 HAMINAAN

Tervetuloa Karhunkaatajan kennelin koirien ja niiden jälkeläisten kisaan kennelin hirvenhaukkumestaruudesta!

Kilpailupäivä on perjantai 19.9.2014.

Kilpailun keskuspaikka on Leirikeskus Lintukoto, Hamina

Osoite:Tykkitie 30, 49660 Pyhältö

Kilpailun ylituomari on Jussi Merelä, Riihimäeltä.

Ylituomarin puhuttelu pidetään torstai iltana n. klo 20.00 ja maastoarvonta suoritetaan ylituomarin puhuttelun päätyttyä. Toivomme, että tulette kuitenkin kilpailupaikalle jo hyvissä ajoin torstai-iltana, jolloin voit myös samalla jännittää Rajan Hirvenhaukkumestaruus kilpailujen tuloksia. Rajan kisa järjestetään samalla koepaikalla 18.9.2014.

Kilpailun maksimi koiramäärä on 30 koiraa. Etusijalla ei KVA koirat.

Ilmoittautumiset kirjallisesti SKL;n kokeisiin ilmoittautumiskaavaketta käyttäen, viimeistään 11.9.2014. Matti Myllynen Rastaankatu 13, 53850 Lappeenranta, tai sähköpostilla matti.myllynen (at) luukku.com

Koiranohjaaja ilmoittaa vähintään yhden tuomarin ilmoittautumisen yhteydessä. Tuomarijärjestelyjen vuoksi on samalla ilmoitettava, onko tuomarilla ryhmätuomarin vai palkintotuomarin kelpoisuus.

Kilpailun osanottomaksu, 60 euroa, maksetaan kilpailupaikalla.

Kilpailupaikalla on mahdollisuus majoittumiseen, 10 euroa yö / henkilö. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä myös majoittujien lukumäärä. (Koiranohjaajan toivotaan kustantavan myös ilmoittamansa tuomarin majoituksen). Huom: Omat makuupussit tai liinavaatteet!

Maastoeväät saadaan aamulla kilpailukeskuksesta, samoin kahvia termoksiin.

Kilpailut järjestetään yhteistyössä Kymen-läänin hirvikoirayhdistyksen kanssa ja kilpailua tukevat esim. Urheilu Koskimies, UltraPoint ja Sako. Kilpailun pääpalkintoina on ainakin UltraPoin koiraseuranta järjestelmä sekä runsaasti muita esinepalkintoja.

HUOM! Mahdollinen karhulla haukuttu työskentely arvostellaan samoin kuin työskentely hirvellä, pl. että ampumatilanteita ei tarvita kuin yksi. Näin haukutettu tulos kilpailee kennelin haukkumestaruudesta hirvityöskentelyjen rinnalla.

 
Matti Myllynen | +358(0)40 5081693 | matti@karhunkaatajan.com | Rastaankatu 13  53850 Lappeenranta  Finland              Kaakon Nettipalvelu